fbpx

Újdonságok

Cégünk folyamatosan próbálja az aktuális helyzethez kedvezményes csomagok, termékek és szolgáltatások kialakítását, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.

A kialakult COVID helyzettre való tekintettel, most kedvezményesen kínáljuk a  AVS SANY SAFE FERTŐTLENÍTŐ RENDSZEREINKET amivel megóvhatja alkalmazottai, ügyfelei és saját egészségét és fenttarthatja vállalkozása folyamatos működését!

Az AVS SANY SAFE FERTŐTLENÍTŐ RENDSZEREK képesek akár 600 légköbméter hatékony fertőtlenítésre, alacsony áramfogyasztás mellett. A fertőtlenítő gőz behatol minden résbe, ezáltal teljes mértékben képes sterilizálni a levegőt és a környezetet, felületeket. A rendszer könnyedén vezérelhető, időzíthető mobil applikáció segítségével.

Kedvezményes biztonsági csomag társasházak részére.

Manapság egyre fontosabb a biztonság, mindennaposak az “unokázós” bűncselekémények, besurranásos lopások vagy rongálások. A mai kamerarendszerekkel könnyen azonosíthatóvá válnak az elkövetők és már csak a rendszer jelenléte is komoly visszatartó erőt képvisel. Társasházak részére jelentős kedvezményekkel kínáljuk kamerarendszereinket és azok telepítését. Keressenek minket bizalommal!